HTML

Funny Side

I'm fed up.

Friss topikok

  • r ! d 3 r: @eS: •meguntam •nem látom értelmét •nincs rá időm de msnen megdumálhatjuk :P (2009.05.28. 16:29) zene
  • Harmincaska: seggáll =D (2008.12.27. 21:41) békávé
  • bpcj: Kösz :D (2008.12.09. 19:49) Oh my
  • #76: ezt myvip böngészés közben leltem sajnálom büntet (2008.11.28. 17:16) Ez+az
  • #76: Jó lett! Mindenben egyet értek+még annyi h sok embernek nem fontos de én minden nap közlekedek 50-... (2008.11.27. 17:45) I'm fed up+Bkv

Linkblog

2008.12.25. 19:43 r ! d 3 r

who da fuck is pellermariann?

Belenéztem ebbe a csodás műsorba (fogd a pénzt és fuss), és megálltam hányás nélkül. De tényleg!! Kezdjük a színészek játékosok bemutatásával; ugye ilyenkor mindenkiről elmondanak vmi információt, közben a játékosok nagyon meglepett arcot vágnak, mintha nem tudták volna, hogy mit is fognak róluk elmondani… A műsor alapkoncepciójában egész jó, tulajdonképpen egy honfoglaló-adaptáció az egész. Az első fordulóban fesznek egy kérdést, meg kell tippelni, hogy az ez meg az hány százaléka csinálja ezt meg azt. A témakör leginkább a magánélet, erotika, pikáns dolgok. Nagyonérdekes szuperjó… Ki a fene válaszol ilyen kérdésekre?? Ezek a százalékos arányok valszeg vmilyen közvéleménykutatás eredményén alapszanak, de ki vallja be például azt, szex közben nem az aktuális partnerére gondol, amikor az ilyen információkat még a legkedvesebb ismerősöknek is csak féltve adnak ki az emberek. A játékosok tippelnek, a legrosszabb tippelő pedig elveszt egy életet (a kettőből). Azért közben jól kibeszélik a játékosok magánéletét, Barbiról például kiderül, hogy a pasija egy oltárinagy papucs, ő maga pedig egy utolsó ribanc. Ez addig folytatódik, amíg ketten maradnak, ekkor jön a második forduló, amikor kétszer 1 percet kap minden játékos, hogy a lehető legtöbb kérdést válaszolják meg. A játékosok néha-néha tudnak egy-egy megoldást, ilyenkor Peller Mariann nagyon meglepődik, és eksztázisban kitörve rikácsolja rekedtes hangján hogy IgeEen!!! A több kérdést megválaszoló jut a harmadik fordulóba, a döntőbe, amiben a főnyeremény rongyos másfél millió jó magyar forint, ami kábé semmi komolyra nem elég, és egy görbére sikerült este alatt simán el lehet bulizni. A műsor végére már annyira sok agysejtem halt el végelegesen, hogy nem sikerült rájönnöm, hogy a másfél milkát milyen rendszer alapján nyeri meg vagy bukja el az aktuális áldozat.

De ki is ez a Peller Mariann?? Hát a wikipedia gyakorlatilag lószart se tud róla, vagy még annyit se, de a velvet.hu-n találtam róla egy pár adatot, például ő a Peller Anna operaénekes tetvére, akit szintén nem tudok, hogy ki a fene…  Valami színi tanodába jár, most kezdi utolsó évét, de az sajnos nem derült ki, hogy hány éves a kurzus, és hogy hanyadjára fut neki…

namind1, vannak olyan dolgok, amiket sose fogunk megtudni , például, hogy ki a tököm az a Peller Mariann…

bestofcset

Nagy unalmamban a szünetben mit csinálok??? na persze csetelek.. és ami meglepő, néha egész élvezhető. Rengeteg érdekes arc jár ide, a szó minden értelmében véve, a jóarcoktól kezdve egészen a legnagyobb gyíkokig. Az első kategóriával jókat lehet beszélgetni, szinte bármiről, míg a másik csoport általában a feszültség és/vagy a jókedv forrása. Van, aki már a nevével is feltűnést kelt, a legjobbak mégis a társkeresők, akik nagyon sok szép percet tudnak szerezni az egyszeri fórumozóknak, olyan szövegekkel, mint például „magányosan ülő bátor srác beszélgetőpartnert keres”, „magányos fiú keresi a szíve másik felét”, „egy egész normális srác keres barátnőt”, vagy „fiatal 17-18 éves csajokkal beszélgetnék”. Nos, lehet hogy nekem rossz a fantáziám, de el nem tudom képzelni, hogy milyen lehet az a srác aki magányosan ül és bátor is, vagy hogy milyen az a nemfiatal 17-18 éves csaj... Ahogy azt sem tudom hogy hány csaj gerjed az ilyen nyáltól csöpögő dumákra, mint amit a magányos srác tol, aki keresi szíve másik felét, valamint miért írja valaki azt, hogy egész normális srác… Ennyi erővel azt is írhatta volna, hogy közel, vagy majdnem normális. Ám  a pálmát az a gyerek viszi aki képes percenként beírni azt, „hogyha van olyan csaj aki jófej és nem ver át, akkor az írjon priviben” vagy vmi hasonlót… Azt nem tudom neki mennyi sikerélménye származhat a csetes ismerkedésből , de én nagyjából 3-4 napja töltök el pár órát a cseten naponta, és mindenféle ilyen akció és erőfeszítés nélkül jópár csaj ír rám, hogy bejövök neki/cuki vagyok/ismerkedjünk/adjam meg az msn-em stb. Volt aki reggelire hívott át, persze hozzáfűzte azt is, hogy már este menjek át, hogy reggel ne késsek el abban az esetben ha elaludnék, míg valaki más szilveszterre hívott házibuliba.

na mára ennyi

 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl tévé színész hülye cset pénzt fuss mariann fogd peller tárkereső


A bejegyzés trackback címe:

https://seethefunnyside.blog.hu/api/trackback/id/tr13841644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása