HTML

Funny Side

I'm fed up.

Friss topikok

  • r ! d 3 r: @eS: •meguntam •nem látom értelmét •nincs rá időm de msnen megdumálhatjuk :P (2009.05.28. 16:29) zene
  • Harmincaska: seggáll =D (2008.12.27. 21:41) békávé
  • bpcj: Kösz :D (2008.12.09. 19:49) Oh my
  • #76: ezt myvip böngészés közben leltem sajnálom büntet (2008.11.28. 17:16) Ez+az
  • #76: Jó lett! Mindenben egyet értek+még annyi h sok embernek nem fontos de én minden nap közlekedek 50-... (2008.11.27. 17:45) I'm fed up+Bkv

Linkblog

2008.12.09. 19:36 bpcj

Oh my

Rider kollégára reagálva.Nemtudom,hogy miért olyan rossz ha egy nő a szemedbe néz.Mivel a gondolatait nem tudod kitalálni.Egész széles skálán mozoghat.Néhány példa:elsőnek ottvan a Rider által is emlegetett "OMG milyen jó pasi",de sajnos lehet egyéb dolog is.A kellemesebbek közül ittvan mindjárt a néhány nőhöz illő "Vajon milyen gazdag lehet?" vagy "Milyen parfümöt használhat","Milyen cukin öltözködik(L)",stb...A kellemetlenebbek közül olyanok is lehetnek mint a "Degecirandavagy","Mi a faszt bámulsz te pöcs" vagy a keményebbek közül a "Mekkora dagadt disznó" vagy a "Ebből csinálok kolbászt és veszek a pénzből cipőt" gondolatok.Szóval rider ne bízd el magad,a nők nem mindig azért néznek,mert szépséged oylan magaslatokat ért el,amekkorákat.

MSN

Egyik kedves csapattársam és haverom már olyan színvonalakra fejlesztette helyesírási képességét,hogy az elképesztő.Hamár élőben nem tudja ezt kihasználni,akkor ezt MSN-en és fórumokon kamatoztatja.Az oké,hogy sok ember "sz" helyett "zs"-t ír,vagy valami,de ezek.Igazából fel se figyeltem rá,amíg nem kezdett értelmes szavakat is leírni,mint a busz(a havert ebben a cikkben Rómeónak nevezzük).Rómeó szótárában a busz a BSZU nevet viseli.Ne tudjátok meg milyen zenéket hallgattunk a BZSUn.Ti,normális emberek valószínűleg reggeliztek.Rómeó viszont REGLIZIK!Ez nagyon különleges,mert Rómeónek ezt az "ANUKÁJA CISNŰLI"!"NCIS" igazság(fordítok:nincs igazság)!Azért le is kellett tesztelni a gyorsíró tudását:

              Rómeó           says:

 

szerltke szépséges királylány nekd adnám a szivem és testewm balbalbelana élhetnk openciás tengeren balbalblab luxuslvilla...nagyokat ehetnénk pihaltánik mint patreik...

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://seethefunnyside.blog.hu/api/trackback/id/tr21813639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ati#34 2008.12.09. 19:39:20

Nagyon vonzó és szimpatikus fiatalember:D
süti beállítások módosítása