HTML

Funny Side

I'm fed up.

Friss topikok

  • r ! d 3 r: @eS: •meguntam •nem látom értelmét •nincs rá időm de msnen megdumálhatjuk :P (2009.05.28. 16:29) zene
  • Harmincaska: seggáll =D (2008.12.27. 21:41) békávé
  • bpcj: Kösz :D (2008.12.09. 19:49) Oh my
  • #76: ezt myvip böngészés közben leltem sajnálom büntet (2008.11.28. 17:16) Ez+az
  • #76: Jó lett! Mindenben egyet értek+még annyi h sok embernek nem fontos de én minden nap közlekedek 50-... (2008.11.27. 17:45) I'm fed up+Bkv

Linkblog

2008.12.05. 21:56 bpcj

Planet no brain!

Sztárportré!

 

Most,hogy R!der kolléga is ír,én foglalkozhatok a sztárportrékkal,mert hát ez igen fontos,bulvársajtó ugye.Első választottam nem más,mint maga KISZEL TÜNDE!

Kiszel Tünde,1901.jan.21-én született a Mars melletti,kicsi,de otthonos "No brain,can't speak" bolygón.Családjával az egy éves Kiszel és családja ideköltöztek,magyarországra.Tünci első évei a sárga emberek keresésével telt,de mivel egy OBI-t sem talált,így a sárga emberek sajnos nem küldhették el a picsába.A mi Tündénk iskolába került és az általános iskolát eszéhez méltóan remek bizonyítvánnyal végezte;2,13as átlaggal,mivel énekből nemhogy átengedték,de 3ast kapott(Budaföldvári Kisegítő Iskola)[www.youtube.com/watch].Kiszel Tündét felvették a Hajdúharsányi Kisegítő és Értelemfejlesztő Gimnázium matek szakára,de Tünci sosem járta ki a sulit.Helyette bizony sztár lett.Elképesztő intelligenciájával hamar kitűnt a tömegből.Több kirohanását is figyelhettük a TV-ben.Először meleg barátjára akadt ki a mónika showban,bizony Csabi meglehetősen buzi,mondhatjuk úgyis,hogy több fasz járta át,mint ahány bugyit Tünci összegyűjtött(becsült szám:5000000000000000000000000).Majd Kiszel Tünde a Joshi Barat-ban érmedobó képességét fejlesztette egy szegény emberen,nem tudom mi volt a bűne,de Tünde elképesztő pontossággal találta el érmékkel.R.I.P.Tündénk többször szerepelt az Activity show-ban,többször kitűnt rajztudásával,néha egyészen halformájú darukat rajzolt,vagy épp halformájú tortát,halformájú Bud Spencert,csak halat nem kellett soah rajzolniaHála istennek Donatellának köszönhetően a Kiszel család bővült egy taggal,hamarosan Tünci felvilágosítja a szex rejtelmeiről,köszönhetően az évenként megjelenő,"Kiszel Tünde:Ilyen a Pinám" naptáraknak,amit bizony évente másfél ember megnéz.A jövő...Tünde a NASA űrprogramjában kíván résztvenni,Anettkával,ők lehetnek az első nők az űrben,és a legalacsonyabb IQval rendelkezők az űrben,pedig bizony kutya és majom is járt ott.Tünde átfogó kutatást szeretne szervezni,hogy megtalálja a sárga embereket és tervez megjelentetni egy könyvet,"Az élet értelme:A bugyi" címen,melyet Tündi a bugyiviselők és gyűjtők bibliájának tervez.Néhány sort már megis jelentetett:

"S én,a hetedik napon megteremtettem a Bugyit.Teremtettem rózsaszínt,fodrost,tangát és rendeset.Az alsógatya ádáz.A férfiaknak is az alsógatya ellenségévé kell lenniük.Én bugyikat teremtek!És Te,hogy vagy?

Hát mindenki vonja le a következtetést.Igen kedves Tünde,KIBASZOTT SÖTÉT VAGY!Mondhatni buta vagy,de anniyra,hogy hozzád képest a Zöld Szemes Ostoros Nobel-díjasnak hat.Olyan sötét vagy,kedves Tünde,hogy nálad a néma is jobban beszél.MERT AZ LEGALÁBB KUSSOL!

Egy Kiszel Tünde válogatásalbum:200 FT

Egy Kiszel Tünde bugyigyűjteményről készült fotóalbum:201 FT.

Egy hét anélkül,hogy Kiszel Tünde szerepelne egy showban:MEGFIZETHETETLEN!

Bud Spencer

Képzeljétek,ma találkoztam Bud Spencerrel!Kicsit büdös,kicsit nem öltözködik MÁDERFÁKERSZÁNÁVÁBÍCSŰL,kicsit nem fürdött pár éve,kicsit örülök,hogy nem hagyta valamelyik testrészét a kapucnimban és kicsit az ereje is elhagyta,de köszöni szépen,jól van.És még mondják,hogy a sztároknak jó dolguk van.Tünci szabad Bud,ragadd meg a lehetőséget.Irány a FÉRFITANGAMENYORSZÁG!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: hülye csöves bud kiszel tünde spencer


A bejegyzés trackback címe:

https://seethefunnyside.blog.hu/api/trackback/id/tr35806662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása